ВицотекА proudly presents:

ВицотекА гордо ви го претставува најновиот македонски портал специализиран само за Вицови и разновидни зезанции.

Страни за пристап до новата вицотека:

http://vicoteka.srkaj.com

http://vicovi.srkaj.com
http://www.srkaj.com/vicoteka
http://www.vicovi.cjb.net

Префлете ги фидовите, homepage-овите и слично што е можно побрзо, бидејќи оваа страница станува не-активна. После еден месец оваа страна автоматски ќе се префла кон ВицотекАта.

Благодарност до СркаЈ за одвоеното место.