Компјутер

Малиот Трпе му вели на татко си:
- Тато ај купи ми пентиум 4 со два интерни и два екстерни дискови, осум дуал портови за усб конекции, хипер-брзински двд режач, ама мора да биде од типот павиљон слајмлајн и во дуал кор технологија.
- Ај сине оди дувај како и сите други деца!