Плавуша

Една многу секси плавуша имала продавница за бадеми и лешници и други апетисани, ама не можела се сама да постигне. Затоа на вратата ставила натпис што гласи вака:
- Сопственичката на оваа продавница бара двајца мажи што добро чукаат.