Лав и Магаре

Решиле едно магаре и еден лав да се сексаaт.
Прв бил лавот, го ебел,ебел,ебел и му рекол на магарето:
-Магаре ај помешај малку да свршам!
Магарето го послушало и лавот свршил.
На ред дошло магарето и тоа ебело, ебело, ебело и му рекло на лавот:
-Лаву ај сега ти мешни малку па јас да свршам.
Лавот тивко рекол:
-Магаре подизвади го за да го свртам вратот!