Eксперимент

Ученици правеле експеримент по хемија во школо и дошло време да ги оцени наставничката:
- Ти Биле каква боја доби?
- Жолта.
-Браво, петка.
- Ти Игор каква боја доби?
- Портокалова.
- Добро е, близу, четворка.
- А, ти Гоце?
- Црна наставничке.
- Деца, сите под клупа!