Црнка, смеѓа и плава

Се возат, црнка, смеѓа, и плава во лифт, и кога виделе нешто бело на зидот.
Дошла црнката, пипнала со прст и го излижала..
Хммм... тоа е сперма.
Смеѓата дошла исто пипнала со прст, излижала... хмм, не е лошо.
Дошла плавушата, и она пипнала со прст, излижала.. хмм типов не е од Скопје.