С и М

Се сретнале две другарки на 15 години од матура и почнале да се распрашуваат, за мажи, за деца, за работа, па на крај и за сексуалниот живот. Прво едната вика:
- Абе, ние секс имаме еднаш неделно, ама не е ништо посебно. Кај тебе, како е?
- Супер е кај мене, особено откако почнавме со С и М.
- Аууу, не знаев мори дека си ти по таквите работи. И, како е?
- Одлично. Он Спие додека јас Маструбирам.