Да ве ебам

Еден беровчанец влегува во дуќан во Скопје и гласно и вели на продавачката:
- Дајте ми едно пиле да го ебам, за дома да го ебам, ама да биде поголемко да го ебам!
А продавачката ги ококорила очите и му вели:
- Господине, не е убаво со пцовки да се разбираме, немојте, ќе викнам полиција ...
Беровчанецот си продолжил:
- Сакам едно поголемко пиле, да го ебам!
Продавачката се налутила и викнала полиција...
Полицијата дошла , а беровчанецот им се обраќа на полицајците:
- Сакав само едно пиле да го ебам, ама оваа овде да ја ебам ве викна вас да ве ебам....