И јас сега стигнав

Паднал Мујо од 11 спрат и се собрала голема гужва за да видат што му се случило. Доаѓа Хасо во тој момент и го гледа Мујо како станува и ја брише прашината од себе.
Хасо го прашува...."а бе, што се случило? Зошто толку народ се собрало?"
Мујо..."од кај да знам.....и јас сега стигнав!!!"