Старци

Двајца старци седат на клупа и разговараат. Првиот прашува:
- Кажи, како сексот со бабата?
Овој одговара:
- Аааа, никако....не оди...а кај тебе?
Првиот вели:
- Откако го открив трикот со гас-маската....екстра е!!
- Каков е тој трик? -прашува вториот.
- Пред да почнам и ставам гас-маска. Штом ќе и го затворам филтерот со рака меша како 18-годишна....