Мујо и Хасо

Отишол Хасо во ќебапчилница и прашал:
- Колку ви се ќебапите?
- Мујо му кажал 15 денари.
- А колку ви е лукот?
- Епа тоа е џабе....оди бесплатно со ќебапите.
- Епа дај ми тогаш еден ќебап и една вреќа лук!!!