Мујо

Отишол Мујо во Зоолошка. Застанал кај папагалот и почнал да го гледа. По некое време папагалов прозборува:
- Што ме буљиш бе идиоте?
Мујо:
- Е, да ми ебеш мајката ако не помислив дека си птица!