Пуст остров

Се урнал авион на некој пуст остров и сите патници умреле само некој маж останал жив. Поминале неколку години, мажот никој не нашол. Имало само една камила, а нема видено жена долго време и рекол сега ќе имам секс со камилата па што сака нека биде. Арно ама никако не можел да ја држи опашката и да рави нешто. По некое време се урлнал пак авион и сите патници умреле само некоја манекенка останала жива. Мажот ја нашол како лежи во песокот и ја разбудил и видел дека е премногу убава и решил да и помогне. Кога се разбудила му рекла:
- Дај ми да јадам и после се ќе сторам за тебе.
Мажот и рекол:
- 100% се ќе сториш за мене?
Таа рекла:
- Да, све, све!
Тој и дал јадење и, и рекол за возврат сека имаш една тешка задача.
Јас ќе пробам да ја ебам камилата, а ти ќе и ја држиш опашката.