Скокање

Додека малиот Трпе си спиел го разбудиле викотници од спалната на неговите родители. Отишол до вратата и кога sирнал низ клучалката видел како неговите се сексаат. Ништо не му било јасно и затоа утре дената ја прашал мајка му:
- Мамо, мамо, што правеше ти вчера качена врз тато?
- Па... ништо, на татко ти му е многу голем стомакот па му скокав одозгора да го ослабам.
- Е мамо, мамо, џабе ти скокаш, кога ти ќе отидеш работа доаѓа комшиката и пак го надувува.