Близнаци

Влегува некој грда жена со две деца во продавница.
-Продавачот прашува: "Близнаци се децава?"
-Жената одговара: "Не се, тој има 9 а таа има 7. Зошто? Толку ли слични ви се видоа?"
-Продавачот: "Не ми се ич слични само не можам да поверувам дека се имаш ебено два пати!"