Анкета

Прашуваат некој маж - колкава е веројатноста да излезе на улица и да види диносаурус ?
-0.001% - одговорил мажот
Истото прашање и го поставиле на плавуша...
-50% - одговорила плавушата...
-Е како така ?????
-Па така, или ќе видам или нема да видам