Трпе

Трпе бил на службен пат, налетал на проститутка и ја прашал:
- Колку пари?
- 100 евра.
- Важи ама да водиме љубов на македонски начин.
- Нема проблем. Што се не сум преживеала па ке помине и тоа.
По бурната ноќ проститутката го прашува:
- Се беше супер ама што беше работата со секс на македонски начин?
- Ништо особено тоа значи дека ќе ти платам утре.