Двајца пријатели

Разговараат двајца пријатели: - Пази што се случи, жена ми додека беше трудна ја читаше "Тројцата мускетари" и кога се породи завчера ми роди тројка. - Ај ја фаќам магла, мојана дома ја чита "Али баба и 40 разбојници".