Сите во еден

Хасо , Мујо, Албанец, Мали Џокица, Трпе, Двајца цајкани, педер и плавуша влегуваат во кафеана.
Газдата на кафеаната ги гледа и свикува:
- Шо е ова бе, виц на годината!