Срамни вошки

Отишол некој човек во многу евтина јавна куќа. Се фукнал со некоја циганка за 100 денари и задоволен си отишол дома. Следниот ден,сфатил дека фатил срамни вошки,и отишол кај циганката и и вика:
"О,мори,све да ти ебам,од тебе фатив срамни вошки!!!".
А циганкава му вика:
"Па за 100 денари да не сакаш свилени буби да ти пренесам???"