Некој ви ја украл колата!

Се возеле во кола двајца млади момче и девојка. Возејќи се така, добиле желба малку да се онадат. Како што биле попалени, излегле и се пикнале под колата и почнале да работат.
По извесно време не забележале како им приоѓа еден полицаец. Тој ги прашал:
- Што правите овде деца?
Младите, занесени во ебењето, спремно му одговориле:
- Пааа... Еве, ја поправаме колата!
- Е, деца многу ми е жал, но морам да ве известам дека го закочивте целиот сообраќај. Се направи огромна колона на патот, а во колоната се наоѓа претседателот, потоа возилата на тројца министри и неколку странски делегации...
- А, да...! Да ви кажам и дека некој ви ја украл колата!!!