А даскава...

Влегува Трпе во аптека.
- Добар ден, имате презервативи?
- Да, кој број ви треба?
- Хмммм незнам?
- Еве ви ја даскава, гледате дека на неа има дупки со различна големина, одете во тоалетот и проверете кој број ви треба.
Излегува Трпе после 20 минути од тоалетот.
- Знаете мене веќе не ми требаат презервативи, а даскава колку чини!