W & Y

Некој дечко си имал девојка што се викала Wendy.И бидејќи многу ја сакал си го истетовирал името на кур ама целото име се гледало само кога му бил дигнат.
Кога му бил спуштен се гледале само W i Y!
Еден ден отишол дечкото на нудистичка плажа и таму гледа еден црнец и тој на курот имал тетоважа и кај него исто се познавало само W i Y!
Типов го прашал црнецот:
- Абе и твојата девојка да не се вика Wendy?
Црнецот му рекол:
- Не бе,јас имам истетовирано: Welcome to Jamaica and have a nice day!