Голф

Прават муабет Англичанец,Французин и Арап.Досадно им било па англичанецот вика
-Абе ај ќе играме голф.
Другиве двајца викаат-Е што е тоа голф,како се игра?
Англичанецот-Епа требаат стапови,топки и дупки.Еве јас имам стапови!
Французинот-Еве јас имам топки за да играме.
Арапот-Ај јас си отидов!