Сида

Некој фраер на алатката му пишувало AIDS и легнува со типка и оваa почнува со процедура на зимање во уста кога гледа пишува AIDS. Скокнала типкава спремна да се тепа зошто не и кажал дека има сида. Фраеров онака кул и вика:
- Не се секирај ма кога ке се крене пишува ADIDAS!