Имам прележано

После непреспана ноќ, плавушата го прашува партнерот:
- Извини заборавив вчера да те прашам, да не имаш СИДА случајно?
Не, и одговара тој, а што ти текна баш на сега на тоа?
- Онака, само што ја прележав , па да не фатам пак!