VIC NA GODINATA (FINALE)

И конечно стигнавме до финалето. Имате можност да гласате за еден од двата вица (кој се наоѓаат подолу). Се разбира тоа се вицовите кој имаа најмногу гласа во изминатите анкети. Значи јас не сум ѓи бирал туку вие сте си гласале за нив. Анкетата се наоѓа во менито од десната страна. Слободно гласајте!

Виц бр. 1:

Плавуша оди на гинеколог.
Докторе, на сите реклами за влошки, течноста е плава, а кај мене е црвена.

Виц бр. 2:

Шампионат во дркање. Учествуваат Французин, Италијанец и Македонец. Прв Французинот. Дрка, дрка, дрка и по едно саат време вика:
- БОКАЛ! Му носат бокал, овој го полни до врв. Италијанецот. Дрка, дрка, дрка и по едно 7- 8 саати вика: - КОРИТО!
Му носат корито, Италијанецот го полни до врв. Доаѓа на ред Македонецот. Се фаќа за работа, дрка, дрка, дрка... и по едно месец дена дркање одеднаш викнува: - МИКРОФОН!
Сите се гледаат меѓусебе, кој курац сега му треба микрофон. Му носат микрофон а Македонецот се дере:
-КОЈ НЕ ЗНАЕ ДА ПЛИВА, НЕКА БЕГА!!!