Виц на годината

Конечно после еден месец го избравте вицот на годината! Иако гласањето беше многу изедначено до самиот крај. Вицот со број 1 е избран за "Виц на Годината".
  • Види резултати

  • Плавуша оди на гинеколог.
    Докторе, на сите реклами за влошки, течноста е плава, а кај мене е црвена.

    На сите посетители на Вицотека им честитам Нова Година! Од утре почнувам со додавање на нови вицови!