Виц на Годината

Добро бре, толку се лоши вицовиве? Толку ве мрзи барем за еден виц да оставете коментар, Дневно имам по 30 различни посети и до сега некој не гласал за виц на годината. Се откажувам од вас


Токму така! Избираме виц на година.
Што треба да направите?
- Да оставите коментар, Виц на годината, на вицот кој највеќе ви се допаѓа.

Нека не ве фаѓа мрза, земете внимателно читнете ги вицовите (околу 333 се) и оставете коментар на најдобриот.

П.С. Може еден човек да гласа за повеќе вицови.