Вицотека во ВРЕМЕ

Вицотека беше објавена како сајт на денот во дневниот весник Време. Околку тоа имам неколку забелешки!

Прво и најважно: Адресата што ја објавиле е апсолутно грешна.

Второ очигледно не го разгледале целиот блог, доколку го направиле тоа ќе виделе дека всушност има sitemetar.

И покрај забелешките голема благодарност до редакцијата на Време!

П.С. Благодарам за предлозите, наскоро ќе ги искористам.