Д Павр Оф Виагра

Му носи Перица на дедо му таблетка Вијагра. Дедо му зачуден го прашува:
- Море внучко, што е ова чудо?
- Абе, дедо, со оваа таблетка со баба ќе бидеш како пред 30 години.
- Ако е стварно така, утре имаш 100 евра од мене.
Следниот ден дедото му дава на Перица 1100 евра.
- Нели се договоривме 100 евра бе дедо?
- Да де. 1000 евра се од баба ти.