Ејакулација

Маж и жена пред развод одлучуваат да посетат брачен советник и тој ги прашува:
- Добро сега, кажете ми во што е проблемот?
Жената одговара:
- Маж ми пати од прерана ејакулација.
Советникот се врти накај мажот:
- Вистина е ова???
Мажот одговара:
- Па не баш. Она пати, не јас.