Плочки

Игорче направил забава дома и во текот на забавата фрлил око на едно девојче.Ја однел во купатило,ја соблекол и ја свртел накај лавабото.Одеднаш влегува мајка му на Игорче во купатилото, ги гледа голи децава и се фаќа за глава:
-Лелеее,Игорче мајкино,па нели ти реков,немој бос по тие ладни плочки!