Расправија

Три недели после венчавката, Ленче и се јавува на мајка си.
- Мамо, Трпе и јас имавме ужасна расправија!
- Смири се ќерко, не е ни приближно толку лошо колку што мислиш. Во секој брак има по некоја расправија.
- Знам мамо, знам, ама што да правам со телото?