Слеп виц

Влегува слеп човек со куче во супермаркет, го грабнува кучето за јажето и почнува да го врти над главата притоа рушејќи све околу него. До него доаѓа продавач од супермаркетот и го прашува:
- Извинете господине, можам ли некако да ви помогнам?
- Не, само разгледувам.