Мораш да го прочиташ 3

Влегува дечко во кафич и седнува до една многу згодна девојка. Ја одмерува од глава до петици па го погледнува на кратко саатот на раката. Девојката го забележува тоа па прашува:
- Да не ти касни партнерката?
- Не. Денеска си купив супермодерен саат па тукушто го тестирав.
- Супермодерен саат, а? А што е толку специјално на него?
- Користи алфа бранови за телепатски да комуницира со мене.
- Стварно? И што ти кажа сега?
- Пааа, ми кажа дека не носиш гаќички...
Девојката се насмеала па одговорила:
- Епа мора да ти е расипан, зошто јас носам гаѓички!
- У, мајку му, мора да е саат време напред.